Home > Sbs 2008 > Sbs 2008 Sbs Web Applications Not Working

Sbs 2008 Sbs Web Applications Not Working

About Advertising Privacy Terms Help Sitemap × Join millions of IT pros like you Log in to Spiceworks Reset community password Agree to Terms of Service Connect with Or Sign up We could also get OWA via https://remote.domain/owa. The by default IIS 7.0 settings of their "Site Bindings" should like below: [Default Web Site] Type: IP address: Port: Host name: 1. Art Bunch posted Jul 23, 2016 How to open .vlt files? have a peek here

Have you run the connect to the internet and configure my internet address wizards? Join and Comment By clicking you are agreeing to Experts Exchange's Terms of Use. Connect with top rated Experts 17 Experts available now in Live! Yes, my password is: Forgot your password?

Any thoughts on how 443 could of ended up assigned to Default Website? I could not access webmail externally nor internally. Port 443 was used on web application and default web site.

You can write me @ [email protected] if incase of any issues.. Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password? It was scipted, so this describes what the script did: 1. We show this process by using the Exchange Admin Center.

All rights reserved.Newsletter|Contact Us|Privacy Statement|Terms of Use|Trademarks|Site Feedback MenuExperts Exchange Browse BackBrowse Topics Open Questions Open Projects Solutions Members Articles Videos Courses Contribute Products BackProducts Gigs Live Courses Vendor Services Groups It use Power shell Go to Solution 11 8 +1 4 Participants kpturner(11 comments) Rob Williams(8 comments) LVL 77 SBS47 Windows Server 200819 Microsoft IIS Web Server8 Cliff Galiher LVL 56 click ok close Start up whichever Web Site is stopped... You'll be able to ask questions about Vista or chat with the community and help others.

and everything was back to normal. This will allow each of the backups to be kept separate preventing the previous day’s backup from being overwritten. Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? And got the following error: A specified logon session does not exist.

Sure enough, if I remove the 443 binding I can then start "SBS Web Applications". http://oliverslay.blogspot.com/2010/05/exchange-2007-sp2-on-sbs-2008-owa-not.html It takes just 2 minutes to sign up (and it's free!). As for the points, I am certainly not worried about them, they won't buy me much :-) However if I would leave the question open until resolved. That should take care of the issue..

any ideas? 9 48 61d [email protected] 6 345 31d Microsoft Office Accounting 2008 on WIndows 8.1 Article by: Tony If you are a user of the discontinued Microsoft Office Accounting 2008 navigate here Join Now For immediate help use Live now! I am stumped. 0 Comment Question by:kpturner Facebook Twitter LinkedIn Email https://www.experts-exchange.com/questions/26309807/SBS-2008-SSL-conflict-with-Default-website-and-SBS-Web-Applications.htmlcopy Best Solution bykpturner This is the solution provided by MS. Binu Kumar Small Business Server Support Marked as answer by Sean Zhu -Moderator Wednesday, November 16, 2011 8:50 AM Sunday, November 13, 2011 6:51 PM Reply | Quote All replies 0

Add Cancel × Insert code Language Apache AppleScript Awk BASH Batchfile C C++ C# CSS ERB HTML Java JavaScript Lua ObjectiveC PHP Perl Text Powershell Python R Ruby Sass Scala SQL It uses appcmd to try to remove any lingering objects that PowerShell wasn't able to remove. 4. The problems has been solved. Check This Out And this is unique to SBS. 2) As you've also already resolved, port 443 cannot be on the default website.

Join the community Back I agree Powerful tools you need, all for free. New client, might have missed something when going over their old config. If I go into IIS Manager I note that 'SBS Web Applications' is not started.

Also the bindings for each to confirm that there is no SSL binding on the Default Directory.

Now I just need to put the virtual folders in the correct place, but I am pretty sure that it is not enough to do so via IIS. I am more relaxed right now, but I am worry that something may happen within the next days. Art Bunch posted Jul 8, 2016 Cannot acsess my email DeVonne Colette posted Mar 5, 2016 Login,logoff,idle time tracking saran posted Nov 2, 2015 WSUS clients not connecting to... If you choose to participate, the online survey will be presented to you when you leave the Technet Web site.Would you like to participate?

The reason SBS 2008 Web Applicationswas not starting was because https on 443 had been enabled for Default Web Siteby either SP2 or the Update Rollup 4. Remove the SSL 443 entry. Autodiscover is required by Entourage clients. this contact form You are welcome.

Another web site may be using the same port" Cause: =================== Wrong configuration of the Default Web Site due to migrated from old server. When I try to start the default website it says another site may be using the same port. It should be possible to have a single IP address and have activesynch, owa, RWW etc all running without difficulty as far as I know.....maybe I am wrong with that assumption Considering the issue had been resolved, to help other people from our experience, I would like to make a summary here.

Do users create their own terrible designs and give themselves stupid job titles? All rights reserved. However, that instantly means I lose activeSynch/Direct Push for our remote devices and I can no longer access OWA. Required fields are marked *Comment Name * Email * Website Search for: Recent Posts Azure Information Protection General Troubleshooting AADConnect Password Reset Date Sync Issues Installing and

Suggested Solutions Title # Comments Views Activity SBS2011 DNS for external FQDN 6 40 11d How can I convert one of my physical windows 7 desktops into a Virtual Machine that Similar Threads Applications do not start from desktop or from the base Start Menu Lightfoote, Jul 12, 2006, in forum: Windows Vista General Discussion Replies: 1 Views: 533 R.U. Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Resources for IT Professionals   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย I tried to edit the bindings on either site and add a host name but it is grayed out on both for port 443.

I think that resolving the shell error is the first thing to do, then if I could somehow see a working example with a single IP address it might be able Hope this helps. I was really scared! The latter should configure the web functions.

Test OWA again and it should work.

Back to top