Home > Sbs 2008 > Sbs 2008 Exchange Owa Not Working

Sbs 2008 Exchange Owa Not Working

Https://host.domain.com/????? 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013933) yes, 404 not 403 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013936) I can access in on the page not displayed for the https://abc.com/remote Sunday, January 02, 2011 6:26 PM Reply | Quote 0 Sign in to vote Web domain that is! Furthermore tried to access the page while having the server in the DMZ of my router, with and without firewall disabled on the machine. Help Desk » Inventory » Monitor » Community » Join Now Help Remember Me? have a peek here

I havebeen scanning around and there seems to be a lot of people with the same issue. Entourage clients were no long connected to Exchange... I have been using the wrong one. Promoted by Recorded Future Are you wondering if you actually need threat intelligence?

add a certificate back... any help b r iyass Software Posting Permissions You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts etc.

Suggested Solutions Title # Comments Views Activity How to check those sent mails for specific user mailbox of Exchange 5 19 11d Exchange Database Recovery 9 25 17d Mail Flow rule To check if we were successful in creating the virtual directories correctly type in the commands: - Get-AutodiscoverVirtualDirectory - Get-OABVirtualDirectory - Get-OWAVirtualDirectory - Get-WebServicesVirtualDirectory - Get-ActiveSyncVirtualDirectory - Get-UMVirtualDirectory For example, you You said you have another website on the server - what IP addresses and ports are it bound to? 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35014245) The default New 28 Sep 2009 #6 ColinA Guest Re: SBS 2008 OWA not working So, if I just add the A record, remote.mydomian.com, which points to my external facing IP addresss that

Daren Proposed as answer by Insight Systems Monday, January 03, 2011 12:04 AM Monday, January 03, 2011 12:04 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Hey Daren, Glad you It would seem like a lot of people have your issue because SBS is so precise and any slight change can cause RRW and OWA to not work, but in reality Join Now I installed a GoDaddy certificate, making the mistake of following GoDaddy instructions for Exchange 2007.  It includes using Exchange Management Shell's "Import-ExchangeCertificate -Path c:\locationOfCertFile" and "Enable-ExchangeCertificate -Thumbprint xxxxxxxx -Services http://oliverslay.blogspot.com/2010/05/exchange-2007-sp2-on-sbs-2008-owa-not.html First Name Please enter a first name Last Name Please enter a last name Email We will never share this with anyone.

After comparing with another pre-SP2 server, I discovered that in IIS Manager, Default Web Site was running but the site,SBS 2008 Web Applications, was not running. Of course, they could not help and deny causing the problem. It was getting an "out of resources" error. If I did it, it should say cert2011 or something similar.

Can anyone help? 0 Comment Question by:SteveMat11 Facebook Twitter LinkedIn Email https://www.experts-exchange.com/questions/26857032/Restarted-SBS-2008-and-OWA-stopped-working.htmlcopy LVL 15 Best Solution byWalkaboutTigger In SBS2008, OWA is in the SBS Web Applications site by default. https://www.petri.com/forums/forum/messaging-software/exchange-2007-2010-2013/50308-sbs-2008-owa-stopped-working What's New? At the web browser trying to connect to https://myipaddress/owa That should work...?, but it doesn't.., can some one point me in the right direction..?, I've run the internet connection wizard etc.., Please reply back to the newsgroup or forum for collaboration benefit among responding engineers, and to help others benefit from your resolution.

They re-installed Update 2 for Exchange 2007 sp1. navigate here Connect with top rated Experts 17 Experts available now in Live! After removing https from Default Web Site. Everything is working now.

For example, Page could not be displayed is the browser telling you it couldn't find the server. 404 not found is the server telling you a website is missing. Mail has since been delivered after reboot however owa will not work. 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013689) Ahhh.... I downloaded Update 2 and re-installed it. Check This Out Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password?

Get 1:1 Help Now Advertise Here Enjoyed your answer? Right click SBS 2008 Web Applications and select Edit Bindings Select https ... 443 and click Edit Make sure that the SSL certificate you noted down is selected... It appears that removing https from Default Web Sitealso removed the SSL self-signed certificate from https bound to SBS 2008 Web Applications- crazy ...

You should be using Internet Explorer to access the network and using https not http.

Navigate to the Mail Flow… Exchange Email Servers Setup SMTP relay to office 365 Video by: Alan how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365. I just did not want to have to rebuild anything in IIS unless I just absolutely had too. Larry Struckmeyer Please post the resolution to your issue so that everyone can benefit Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark Not sure why its throwing the extra owa in there.

Leave a Reply Cancel replyYou must be logged in to post a comment. All of which have no solution attached. Verify the OWA virtual directory exists in the SBS Web Applications site. 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35014369) The OWA virtual directory is there. this contact form Instead use the following commands in the Exchange Management Shell: 1.

Try the https:// IP /OWA If that works it is a DNS issue. 0 Message Author Comment by:SteveMat112011-03-01 Comment Utility Permalink(# a35013477) Nope, tried them all. 0 LVL 6

Back to top