Home > Sbs 2003 > Sbs 2003 Owa Not Working Externally

Sbs 2003 Owa Not Working Externally

But I guess ISA learns in some way or detects that something has been going on for so long and feels its a security breach and locks down? From outside the LAN can you ping the public IP of the firewall/router by IP and by Name. Flush the DNS on the phone. Is it enabled?" –splattne May 8 '09 at 11:45 add a comment| up vote 0 down vote If it's hitting the default deny-all rule it means it's skipping your custom rule http://qrwsoftware.com/sbs-2003/sbs-2003-rww-not-working-externally.html

All rights reserved. Anti Spam Articles Authors Blogs Books Free Tools Hardware Hosted Exchange Links Message Boards Newsletter Services Software Tips Webinars White Papers About Us : : Product Submission Form : Advertising Information We have a Netgear switch with two VLAN's on. You may not need to apply on the other servers. https://www.experts-exchange.com/questions/27714659/SBS-2003-OWA-not-working-with-external-address.html

All submitted content is subject to our Terms Of Use. By naming the new zone "remote.domainname.com" instead of "domainname.com", queries for other subdomains of domainname.com (e.g. Office 365 Deployment We migrated 300 users from our current Microsoft Exchange 2010 Environment to Office 365 for non-profits.

Text Quote Post |Replace Attachment Add link Text to display: Where should this link go? So I know it can be done, I've gone through and compared the dns settings, iis settings and site bindings and can't see any differences so I'm not really sure why Rule: Source: Internal ( 192.168.20.90:135) Destination: Internal ( 192.168.21.91:3875) Protocol: Unidentified IP Traffic (TCP:3875) User: Additional Info... I get this error when i try to connect to... /exchange">http:///exchange Network Access Message: The page cannot be displayed Technical Information (for Support personnel) Error Code: 502 Proxy Error.

OWA still works internally and externally but iphone get "The connection to the server failed".   Restarted IIS and all other related services but same. I've tried adjusting the logging to see if I can track the error down but it just wont work. Go to Solution 3 2 3 Participants systemagic(3 comments) LVL 1 footech(2 comments) LVL 39 Windows Server 200310 Perarduaadastra LVL 15 Windows Server 20033 6 Comments LVL 15 Overall: Level look at this web-site I prefer to use DHCP Reservations to set static IP address's on the network, since its easier to keep track of everything.

Thanks. 0Votes Share Flag Collapse - Thanx for the speedy reply by stefan · 8 years ago In reply to Re: OWA Not working exter ... Thought it was a dyndns error but got the iphone on wifi locally to server and still same.   Any ideas ? I have seen reports that this also needs to be done to get things working. I've recently not been able to get web access to our exchange mailboxes.

Please examine the address you use to try to connect to the server, then open a command prompt and try to ping that name. https://community.spiceworks.com/topic/269200-sbs2003-owa-active-sync-not-working-since-ip-change Privacy Policy | Cookies | Ad Choice | Terms of Use | Mobile User Agreement A ZDNet site | Visit other CBS Interactive sites: Select SiteCBS CaresCBS FilmsCBS RadioCBS.comCBS InteractiveCBSNews.comCBSSports.comChowhoundClickerCNETCollege NetworkGameSpotLast.fmMaxPrepsMetacritic.comMoneywatchmySimonRadio.comSearch.comShopper.comShowtimeTech How do I go about resolving this problem? From outside the LAN does the RWA logon page present, and can you logon?

Now I can see the connection being allowed in my ISA log, but users get the following browser error message: Data Transfer Interrupted The connection to concept was interrupted while the http://qrwsoftware.com/sbs-2003/sbs-2003-iis-not-working.html It seems you no longer need the Server_Name in the URL. It fails when i try to do the same from an external PC. Microsoft Customer Support Microsoft Community Forums Resources for IT Professionals   Sign in United States (English) Brasil (Português)Česká republika (Čeština)Deutschland (Deutsch)España (Español)France (Français)Indonesia (Bahasa)Italia (Italiano)România (Română)Türkiye (Türkçe)Россия (Русский)ישראל (עברית)المملكة العربية السعودية (العربية)ไทย

Magento E-Commerce Advertise Here 752 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days. ChrizRockster -> RE: OWA not working Internally (10.Jan.2008 5:45:19 AM) I now have a mighty problem that I dont know how to sort out. It responds internally. Check This Out Do you allow the https protocol (tcp port 443) in your inbound rules?

You may get a better answer to your question by starting a new discussion. Not two definitions. VirtualizationAdmin.com The essential Virtualization resource site for administrators.

Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the

Tuesday, August 20, 2013 2:00 AM Reply | Quote 0 Sign in to vote Yes, this is something related to port 443. Privacy Policy | Cookies | Ad Choice | Terms of Use | Mobile User Agreement A ZDNet site | Visit other CBS Interactive sites: Select SiteCBS CaresCBS FilmsCBS RadioCBS.comCBS InteractiveCBSNews.comCBSSports.comChowhoundClickerCNETCollege NetworkGameSpotLast.fmMaxPrepsMetacritic.comMoneywatchmySimonRadio.comSearch.comShopper.comShowtimeTech Join our community for more solutions or to ask questions. Number of bytes sent: 0 Number of bytes received: 0 Processing time: 0ms Original Client IP: 192.168.20.90 Client agent: Rotorblade -> RE: OWA not working Internally (10.Jan.2008 6:59:28 PM) Ok,

All rights reserved. does sound like dns have you rebooted the server or stop and start dns purge then reload 0 Jalapeno OP Dave_Fluffy Oct 22, 2012 at 12:45 UTC Checked Owa Works internal and external fine .. this contact form If I go to this address internally it doesn't work.

more stack exchange communities company blog Stack Exchange Inbox Reputation and Badges sign up log in tour help Tour Start here for a quick overview of the site Help Center Detailed Thanks for pointing me in the right direction share|improve this answer answered May 13 '09 at 11:40 Istari 2122510 add a comment| up vote 1 down vote You have to activate Because there is a Windows 2003 R2 Server on each VLAN, that is replicating via DFS Replication. Hi there,thanx for your quick reply.I actually do have a dynamic address.(Dyndns account which i use to remote in and between my branches.So what i do is remote into my one

But there is also a static route set in RRAS to finalise this. I will be buying the book you recommended for sure! There is a good tutorial for ISA Server 2004 here: Publishing Outlook Web Access (OWA) Sites using ISA Server 2004 Firewalls For ISA Server 2006, look here: Using the 2006 ISA Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password?

If you're new to the TechRepublic Forums, please read our TechRepublic Forums FAQ.

Back to top